Service Hotline
+86-755-86524100
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Kruti OLED blokirao jeftine LCD Samsung

Blaža prikaza Technology co, LTD | Updated: Feb 06, 2018

Ljubav i prikaz krute OLED poslovanja postaje manje aktivan. To je jasno krute OLED poslovni se bori sa oštra bol telefon tržište zbog LTPS LCD monitori jer većina kineski smartphone makeri izabrati LTPS LCD monitori u djeliću troškova krute OLEDs također omogućuje pun zaslon ažuriranja trend.

Ljubav i prikaz krute OLED poslovanja postaje manje aktivan. To je jasno krute OLED poslovni se bori sa oštra bol telefon tržište zbog LTPS LCD monitori jer većina kineski smartphone makeri izabrati LTPS LCD monitori u djeliću troškova krute OLEDs također omogućuje pun zaslon ažuriranja trend.

Samsung Electronics je Samsung Electronics je nedavno smanjili operativni stopi od svoj kruti OLED proizvodne linije A1 i A2 za 50%.

Ljubav i prestala proizvodnja četvrte generacije OLED kruti dio A1 linije. Operativni stopi A2 linije, koje uglavnom proizvodi 5.5th generacija krute OLEDs i dio fleksibilne OLEDs, također odbio kao proizvodnju neke linije zaustavljen. Čuo zaslon Samsung odlučio zaustaviti operaciju od tih linija do nove godine odmor u Južnoj Koreji, trenutno priprema rješenja.

Kruti OLED cijene su nastavila opadati od prošle godine zbog svoje intenzivne konkurencije s LTPS LCD. Japanski i kineski Proizvođači povećati kapacitet proizvodnje LTPS LCD, LTPS LCD cijene odbiti, kruti OLED počela postupno gubiti svoju konkurentnost. Iako je trošak proizvodnje od krute OLEDs pao je na istim specifikacijama kao LTPS LCD monitori, kao cijene za LTPS LCD monitori i dalje opadati, konkurencija između ta dva tržišta će postati još intenzivnije.

Kao kineski smartphone odluka uglavnom birati LTPS LCD monitori umjesto krute OLEDs, prodaja krute OLEDs su pale. Industrije insidera vjeruju da kineski smartphone makeri su odabirom LTPS LCD monitori jer im smanjiti proizvodne troškove, dok je u vrijeme izrade ne prave velike razlike od krute OLEDs pomaže.

"Iako je kineski pametni telefon proizvođača šešira raste potražnja za fleksibilni OLED, Samsung prikaza ne može zadovoljiti ovaj zahtjev jer uglavnom pruža proizvodi Samsung Electronics i Apple." Industrije izvor je rekao da "izgleda da Kina je pametne telefone proizvođača radije LTPS LCD monitori jer su dizajnirani da bude slična kruta OLEDs i jeftiniji od krute OLEDs, omogućavajući full screen i visoke rezolucije."

Od polovine 2016, profitabilnost LTPS LCD će promijeniti uz porast od krute OLEDs AUO, BOE, Foxconn i Pegasus proširiti svoje 6 generacija LTPS LCD tvornice i početi sa radom. Izlaz će nastaviti rasti i naravno cijena će pasti. razlika. Trenutno, LTPS LCD monitori su dostupni ispod troškova proizvodnje.

Iako Samsung Electronics razmatra pretvaranje A2 linija u punu proizvodnju fleksibilne OLEDs, Samsung Electronics Co., Ltd. izgleda da nije imati jasan plan još, kao fleksibilni vrsta AGAVE kapacitet će se povećati ako Samsung koristi L7-1 linija, i prethodne događaje A3 linija radni stopa smanjena. Samsung prikaza je u dvostruko dilema jer zahtijeva fleksibilni OLED kupaca i krute OLED kupaca.

"Izgleda da A1 biljka će se pretvoriti u OLED proizvodna linija za automobile i Samsung prikaza razmatra A1 biljka kao istraživanje i razvoj linija za fleksibilne OLEDs." Industrija izvor rekao je "Ljubav i prikaz razvija strategije kao što su Primjena brazde u krute OLEDs rezanje dizajna i druge dizajne koji dodaje vrijednost."


lcdtv-250x250.png

Upit
Send
Kontaktiraj nas
Adresa: 5 kat, HSAE Tech zgradi, Hi-Tech parku, Nanshan, Shenzhen, 518057, Kina
Telefon: +86-755-86524100
Faks: +86-755-86524101
E-pošte: info@blazedisplay.com
Blaža prikaza Technology co, LTD