Service Hotline
+86-755-86524100
Proizvodi

Kategorija proizvoda

Medcial sprava LCD Prikazuje

Medcial sprava LCD Prikazuje

Blaža prikaza proizvodi LCD zaslona za medicinske tehnologije proizvode koji imaju visoke rezolucije i medicinski obrada slike sposobnost visoke preciznosti. Ona podržava višestruke prikupljanje podataka, koji se traži od medicinski monitori za prikazivanje informacija u obliku jasne na jednom zaslonu...

Blaža prikaza proizvodi LCD zaslona za medicinske tehnologije proizvode koji imaju visoke rezolucije i medicinski obrada slike sposobnost visoke preciznosti. Ona podržava višestruke prikupljanje podataka, koji se traži od medicinski monitori za prikazivanje informacija u obliku jasne na jednom zaslonu.

Medicinski uređaji zahtijevaju LCD panela sa visoki kontrast omjer, koje su čitljive u različitim uvjetima osvjetljenja: u sredinama sa Jake izravne svjetlosti, kao što su operacija i hitne sobe. Naše medicinske prikaza ploče su kruti i udarce, Dakle u stanju izdržati fizički utjecaj u operacijske sale. Naš ekrani su suncu čitljiv i prikladan za prijenosne uređaje, kao što su ručni inzulin upravljanje uređajima, defibrilator s više parametara monitora, hitne uređaja i opreme za prvu pomoć. Naši proizvodi su pouzdani i moći raditi na dulje vrijeme, što je potrebno od opreme u kliničkoj Primjeni.

Iako izvor snage ove opreme je obično baterija, naš LCDs obavljati bez prekida 24/7 i imati jasne, oštre slike. Naš Prikazuje također su udarce i imaju širok raspon radnih temperatura. Mi dizajn Prikazuje sa anti-reflektirajuća površina (AR), koji čini pozadinskog osvjetljenja sa visokom moći potrebama nepotrebno.

Naš medicinski touch screen monitore mogu se bez napora i jednostavno koristiti medicinski profesionalci. Kapacitivni tip ekrana može odgovoriti na goli dodir prsta, dok buntovna tip ekrani reagiraju na pritisak. Ekranima funkcioniraju i odgovoriti kad kontaktirao pokazivački uređaji, rukavici ili golim prstima.
Naš medicinski ekrani sadrže komponente štetne za zdravlje, kao što su živa, i svaki od njih je ovjeren RoHs certifikat.

Hot Tags: medcial sprava LCD Prikazuje, Kine, Proizvođači, dobavljači
Srodni proizvodi
Upit
Upit
Send
Kontaktiraj nas
Adresa: 5 kat, HSAE Tech zgradi, Hi-Tech parku, Nanshan, Shenzhen, 518057, Kina
Telefon: +86-755-86524100
Faks: +86-755-86524101
E-pošte: info@blazedisplay.com
Blaža prikaza Technology co, LTD