Service Hotline
+86-755-86524100
O nama
Dom > O nama

O nama

Blaze Display Technology Co., Ltd., od 1982. godine, profesionalni LCD displej istraživač, dizajner, proizvođač i podružnica Blaze grupe. Kao jedno od vodećih visokotehnoloških preduzeća koja se bave LCD displejima i jednim od najranijih proizvođača LCD displeja u Kini, ona ima više od 30 godina iskustva u tehnologiji prikaza.

Nudimo monohromatski i obojeni LCD displeji: LCD panele (TN, HTN, STN, FSTN, DSTN, CSTN tip), LCD moduli (COB, COG, COF, SMT, TAB tip), LCD karakteri, grafički LCD moduli, Moduli, segmentni LCD moduli, Dot Matrix LCD moduli, STN-LCD moduli, FSTN-LCD moduli, standardni LCD moduli, prilagođeni LCD moduli, TFT LCD moduli, Active Matrix OLED, pasivni matrični OLED displeji na dodir, instrument (posebno LGP Dispenser, Dispenzer za gorivo, Dispenzer za naftu, Gas Dispenser, Metar protoka, KWH metar, Merač energije, Metar vode, Metar plina, Smart Meter), Sat & Sistemi boja u boji i druge industrije.

Kao dokazano da je pouzdan dobavljač, mi prodaje proizvode visokog kvaliteta LCD displejima nekim velikim elektronskim proizvođačima iz celog sveta, kao što su GE, Motorola, Philips, Itron. Danas, Blaze Display obezbeđuje LCD displeje sa mernim i bežičnim telefonskim proizvodima za GE i Motorola OEM proizvođače. Naši proizvodi su širom svijeta i većina njih se prodaje u Japanu, Americi, Evropi, Južnoj Koreji, Tajvanu, kopnenoj kopnoj u Kini, jugoistočnoj Aziji, Hong Kongu itd.

Svi ukupno 73 inženjera (od kojih je 9 iz istraživačkih instituta) u Blaze Display-u opremljeni su velikim iskustvom u oblasti prikaza kako bi nas podržali u istraživanju, razvoju, dizajniranju i proizvodnji s vremena na vreme, što nam omogućava da zadovoljimo naše klijente sve promjenljive potrebe kao i osiguranje da obezbedimo kvalitetne proizvode LCD ekrana po najnižoj ceni.

Uz proizvodne resurse i dubinu tehnologije, Blaze Display je dobro pripremljen za servisiranje svakog potrošača za LCD proizvode i potpuno zadovoljiti njihove zahtjeve za pouzdanost, kvalitet konkurentnosti. Program obezbeđenja kvaliteta se takođe obavlja na Blaze Displeju u kojem je stekao sertifikat ISO 9001: 2000. Zahvaljujući svojoj kancelariji u Shenzhen-u, Blaze Display je u stanju da drži u bliskom kontaktu sa svojim klijentima i brzo reaguje na svoje promjenljive zahtjeve za specifikacije proizvoda i raspored isporuke. Takođe možemo otpremiti pošiljke na bilo koji osnovi kako bi dobro ispunili program upravljanja kupcima.

Kroz snažne i dugoročne odnose sa kupcima i drugim partnerima u našem lancu snabdevanja, planiramo i izvršavamo prilagođene proizvode i ekonomična rješenja u današnjem brze globalnom poslovnom okruženju.

Upit
Send
Kontaktiraj nas
Adresa: 5 kat, HSAE Tech zgradi, Hi-Tech parku, Nanshan, Shenzhen, 518057, Kina
Telefon: +86-755-86524100
Faks: +86-755-86524101
E-pošte: info@blazedisplay.com
Blaža prikaza Technology co, LTD